Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kadeti i pioniri na međunarodnom turniru u Sarajevu

Zagreb, 30.03.2013.
Mlade ekipe Šparte, kadeti i pioniri sudjelovali su na međunarodnom turniru u Sarajevu koje su vodili treneri Ivan Bošnjak i Ivan Bokulić. Turnir se održao od 21.03. 2013. do 24.03.2013. godine na terenima FK Sarajevo na Koševu.

Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa iz svake kategorije. Ekipe su bile podijeljene u četiri grupe, tako da je svaka ekipa u prvom dijelu turnira odigrala tri utakmice. Naše se ekipe usprkost izjednačenosti svih sudionika turnira nisu uspjele plasirati u daljnju fazu natjecanja.

Možemo reći da su naši dečki unatoč tome ostavili dobar dojam kako igrom tako i "špartanskim" ponašenjem na terenu i izvan njega.Moramo napomenuti da je uz dečke stalno bila prisutna i grupa roditelja koji ih je pratila i zdušno navijala.


Slobodno vrijeme dečki su iskoristili da se upoznaju s znamenitostima grada Sarajeva. Naravno da nisu propustili posjetiti staru Baščaršiju, povjesni i kulturni centar grada. Danas je Baščaršija glavna
turistička atrakcija grada Sarajeva.

"Ovim putem se želimo zahvaliti i ljubaznim domaćinima koji su nam bili stalno na usluzi, te ovim putem preporučam svim našim ekipama da posjete ovaj turnir i sljedeće godine. Garantiram im da će biti zadovoljni obzirom na cijenu i kvalitetu koja se tamo pruža. Uz sve ovo upoznali smo i nove sportske prijatelje i klubove koji nam nude suradnju na svakom planu. Mi smo ih upznali s velikom tradicijom našeg kluba i ponosno istakli da ove godine slavimo 100 godina postojanja" - rekao je Ivan Bošnjak čijom su zaslugom dečki otišli na ovaj turnir.

Zahvaljujemo gospodinu Ivanu Bošnjaku što nam je omogućio da dobijemo ovaj kratki opis putovanja u Sarajevo.