Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dječji sportski klub Šparta Elektra dobio nove dresove

Jedna od najpoznatijih Hrvatica, čije ime je sinonim za sport i vježbanje, Renata Sopek danas je podmlatku najstarijeg nogometnog kluba u Zagrebu, zajedno s asistentom pred. Uprave Bauerfeinda, gosp. Slobodanom Brezakom, uručila sportsku opremu.
Renata se pridružila kampanji tvrtke Bauerfeind i rezultat uspješne suradnje je nabavka sportske opreme i dresova za Dječji sportski klub Šparta Elektra.

Koliko je sport i kretanje važno za sve nas, a posebno za mlade danas su se još jednom podsjetili svi okupljeni u "Centru vitalnosti". "Izuzetno mi je drago što su mene odabrali i sretna sam da mogu pomoći akciju koja potiče mlade na bavljenje sportom. Sport i kretanje i boravak na otvorenom ono je što je neophodno za zdrav rast i razvoj svakog djeteta.

Djeca su puna entuzijazma i žele trenirati, jako su se obradovali dresovima i vjerujem da će im sada biti još veći gušt dolaziti na treninge. Ja ću uvijek podržavati zdrave navike", objasnila je ulogu promotorice ove akcije Renata Sopek. Šparta Elektra i danas je aktivan i ozbiljan natjecatelj, a najvažniji dio kluba čine juniori i seniori u kojima leži budućnost kluba, i očuvanje tradicije duge sto godina.
U ime podmlatka Šparte Elektre zahvalio se trener Hrvoje Komar: "Ova hvale vrijedna akcija dokaz je da, koliko želimo možemo puno doprinijeti i pomoći djeci u sportu.

Hvala Bauerfeindu i svima koji su podržali ovu akciju i omogućili djeci kvalitetan trening." "Svaka kompanija trebala bi iskoristiti svoju poziciju i imati društvenu odgovornost prema mladima.Usmjerit ih na pravi put i naučiti zdravim životnim navikama, od kojih je bavljenje sportom jedna od najvažnijih, naša je obveza.", poručili su iz Bauerfeinda. "Pokret je život, a bavljenje sportom preduvjet je za zdrav fizički i mentalni razvoj svih nas, a posebno djece. Kao majka uvijek ću podržavati svaku akciju koja promovira zdraviji i kvalitetniji život djece. Samo uz pomoć svih nas iz podmlatka Šparta Elektre izrast će neki novi Srna, Leko, Modrić, Olić koji će našu reprezentaciju voditi do novih pobjeda.", kazala nam je Ivana Nobilo Cetinski.

Petak, 16.3.2012.
Posuđeno: Tekst / Fotografije: Press služba