Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na igralištu Pongračevo

Zagreb,15.04.2013.

U okviru redovitih obilazaka gradskih četvrti danas je na red došla gradska četvrt Trešnjevka – sjever. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, tako je u društvu suradnika i predstavnika gradskih četvrti obišao Tehnički muzej, nogometno igralište Pongračevo, Dječji vrtić Grigor Vitez i dječje igralište na uglu Lazinske i Zagrebačke.

Novi teren za NK Šparta-Elektra

gradonačelnik

Kao što je i obećao, početkom mjeseca, na sastanku s predstavnicima nogometnog kluba Šparta-Elektra, gradonačelnik Bandić najavio je danas na igralištu Pongračevo skori početak radova na obnovi glavnog igrališta i postavljanja umjetne trave. Do ljeta bi procedura javne nabave trebala biti završena, a onda kreću radovi. Bit će to najljepši mogući poklon za klub koji ove godine slavi jubilarnih 100. godina postojanja, rekao je gradonačelnik, dodavši da stručna procjena sanacije kompletnog igrališta – iskopi, priprema podloge i postavljanje umjetne trave iznosi otprilike 2.500.000,00 kn.

Prenešeno sa: www.zagreb.hr


Predstavnici NK Šparta-Elektra kod gradonačelnika

U povodu skorašnje 100. obljetnice utemeljenja i djelovanja nogometnog kluba Šparta-Elektra, gradonačelnik Milan Bandić primio je danas vodstvo Kluba, direktora NK Šparta-Elektre Antu Okmažića, te direktora Elektre Zagreb Željka Šimeka i pomoćnika Nevena Langa-Kosića.

U razgovoru u Gradskoj upravi, gosti su zagrebačkog gradonačelnika upoznali s pripremama za obilježavanje okrugle obljetnice, radom i uspjesima Kluba koji ima preko 250 članova, te s problemima s kojima su suočeni, a tiču se obnove glavnog terena u sklopu Sportskog nogometnog centra Pongračevo.

Gradonačelnik Bandić je, između ostalog, naglasio da je Zagreb oduvijek bio grad sporta i da ova Gradska uprava podupire njegov razvoj te će, u skladu s tim, dodao je, resorni gradski uredi, u dogovoru s Klubom, pokušati naći rješenje za obnovu glavnog igrališta i postavljanja umjetne trave.

Prenešeno sa: www.zagreb.hr
Zagreb,05.04.2013.