Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

.

GRADONAČELNIK OTVORIO OBNOVLJENI NOGOMETNI CENTAR PONGRAČEVO

NK Šparta-Elektra dobila od grada Zagreba najljepši poklon za Božić koji može doboti jedan klub

Zagreb, 12.12.2017.
Kada je 12. lipnja 1913. godine na starom Iličkom trgu, današnjem Britanskom trgu, sastankom mladih sportaša i nogometnih zanesenjaka, utemeljen nogometni klub "Šparta", nitko nije mogao zamisliti niti očekivati da će klub “doživjeti stotu”. Pa ipak evo nakon 104 godine postojanja klub je ne samo “doživio stotu”nego doživo da dobije svoje mjesto gdje napokon može djelovati i raditi kao pravi nogometni klub.
Naime, danas je gradonačelnik Milan Bandić uz malu svečanost povodom završetka radova i otvorenja NC Pongračevo razgalio srca svih dječaka, djevojčica, njihovih roditelja i članova kluba, te ostvario želju koju su prije nekoliko mjeseci u akciji : “Molim Vas, naparavite nam igralište” pokrenuli ti isti dječaci i djevojčice.
Nova umjetna trava, poligon i pomoćni teren glavne su atrakcije uljepšanog centra NK Šparta Elektra na kojem će klinci s guštom trenirati od siječnja 2018. godine!
U ime svih kategorija(zagića, limača, pionira, kadeta, juniora i seniora), te u ime njohovih roditelja i na kraju u ime Uprave i svih članova i prijatelja nogometnih kluba NK Šparta-Elektra zahvaljujemo se gradu Zagrebu na predivnom božićnom poklonu.