Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Javno okupljanje roditelja, članova i simpatizera kluba

Zagreb, 17.05.2017
Jučer je na nogometnom igralištu Pongračevo organizirano okupljanje roditelja, članova i simpatizera kluba, a klinci Šparta Elektre su na sredini terena razvili transparent s porukom "Molimo vas, napravite nam igralište", ukrašeno s dva srca sa svake strane transparenta.

Pokretanje ove velike akcije roditelja i djece popratili su i mnogi mediji kojima se ovim putem zahvaljujemo za podršku i objave i za koje je predstavnik roditelja Damir Naumovski dao sljedeću izjavu:

"Dok stanovnici nekih zagrebačkih četvrti odbijaju park vrijedan 12 milijuna kuna,  Šparta već 10 godina čeka da se ispune brojna obećanja kako će dobiti novi nogometni teren, zapravo dobiti izgradnju umjetne trave  na postojećem  nogometnom terenu  "Pongračevo".

Šparta je nama roditeljima više od kluba , ona je drugi dom našoj djeci, mjesto gdje se svi mi, i roditelji i djeca družimo, mjesto gdje su nastalanova prijateljstva za cijeli život, mjesto koje okuplja roditelje svih profila bez obzira od kuda su i što rade, a spaja ih ljubav prema sportu, nogometu djeci i klubu.

Naša djeca, kada se žele družiti, dolaze baš ovdje, u klub gdje su im vrata uvijek otvorena,  gdje znamo da su sigurni, da umjesto telefona i kompjutera biraju svoje prijatelje, loptu i druženje na otvorenom.

Novo nogometno igralište i bolji uvjeti u klubu sigurno bi privukli još veći broj djece i roditelja, a mi koji smo u klubu i vodstvo kluba, sve koji nam se žele pridružiti dočekali bi otvorenih srca i s toplim osmijehom, pružili im jedno predivno sportsko utočište za djecu, mjesto gdje se spajaju sport, prijateljstvo, mjesto gdje smo svi jedna velika obitelj.

Zato pozivamo grad, gradonačelnika i sve ljude dobre volje da nas podrže u ovoj akciji, pridruže nam se i pomognu nam da NK Šparta Elektra napokon doživi svoj san novog igrališta koje nije samo teren prekriven travom, već utočište svih nas ljudi dobre volje i djece koja ovdje odrastaju uz sport i druženje.

Ovo govorim u ime svih roditelja i njihove djece koji treniraju i igraju nogomet u ovom klubu uz veliku podršku vodstva kluba" – rekao je na kraju Damir Naumovski.

Pridružite nam se u akciji na Facebooku, pomognite našoj djeci da dožive san novog igrališta.
Link: NK Šparta - Molimo vas napravite nam igralište